Havermout met appel en kaneel

Aantal porties: 1 persoon
Auteur: Clevercooking
Havermout met appeltjes en kaneel

Havermout met appeltjes en kaneel

Bereidingstijd: 5 MinKooktijd: 11 MinTotale tijd: 16 Min
Een ontbijt zonder boterhammetjes? Met dit lekker en gezonde kommetje havermout kan je er tot de lunch tegen.

Ingredienten

  • 1 kleine appel
  • 40 gr havermout
  • 150 gr melk
  • 10 gr esdoornsiroop of honing
  • een snuifje kaneel
  • enkele bosbessen
  • enkele frambozen

Instructies

  1. Schil de appel, snij in vier en verwijder het klokhuis. Doe in de mengbeker en hak: 2 sec/snelheid 5.
  2. Voeg de havermout, de melk, de esdoornsiroop of honing en de kaneel toe en verwarm: 11 min/90°/linksomdraai/snelheid 2.
  3. Schep in een kommetje en werk af met bosbessen, frambozen of ander fruit naar keuze.