Volg een Thermomix demo


Een demo bij Clevercooking (in Schoten, Antwerpen) of bij u thuis is de beste manier om kennis te maken met de Thermomix en al zijn functies. Indien u wenst kan u het toestel ook meteen kopen en meenemen.

Tijdens de kookdemo maken we met de Thermomix een volledig menu klaar met voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert. U krijgt de gelegenheid om het toestel zelf te bedienen. Alle functies komen aan bod en u kan al uw vragen stellen. De kookdemo is vrijblijvend, zonder aankoopverplichting. U kan de demo bij ons volgen, maar we komen ook met plezier bij u thuis langs.

Tijdens een kook demo ontdekt u de vele functies en recepten van de Thermomix. U kan het toestel ook meteen kopen en meenemen.

Inschrijven voor een Thermomix demo in Schoten

Heeft u nog geen Thermomix? U bent van harte welkom op ons thuisadres: Louis Vervoortlaan 30 te Schoten. U kan individueel inschrijven, wij zorgen voor alle ingrediënten van het menu. De deelnameprijs is 10 euro en wordt ter plaatse afgerekend.

Inschrijven voor een Thermomix demo bij u thuis

Wilt u de Thermomix aan het werk zien bij u thuis? Ook dat kan op een moment naar keuze. Als u voor de ingrediënten zorgt, dan is de demo gratis.

Naam *
Naam