Thermomix Kopen


Thermomix kopen kan je niet via een winkel. De aankoop gebeurt via een erkende verdeler. Je kan hier klikken om hem te bestellen. Als advisor ben ik voor Thermomix België en Thermomix Nederland actief. Je kan zowel voor als na je aankoop een demo volgen bij je thuis of in ons democenter. Klik hier als je je wil inschrijven voor een demo. De workshop “Thermomix voor beginners” is ideaal voor iedereen die nog niet vertrouwd is met het toestel en die er tijdens een kookinitiatie mee wil kennis maken.

Thermomix kopen

De Thermomix TM5 en TM6 van Vorwerk tillen je culinaire mogelijkheden echt op naar een hoger niveau en besparen je veel tijd. Zo worden heel wat functies in één toestel gecombineerd: wegen, mixen, malen, kneden, stomen, koken, gecontroleerd verwarmen en nog veel meer... De bediening is heel eenvoudig en gebeurt door: tijd, temperatuur en snelheid in te stellen. Zo eenvoudig is dat. Op het scherm kan je alle kookprocessen volgen. Of je hobby-kok bent of een volledige leek in de keuken: Thermomix garandeert steeds een perfect resultaat.

Met de Thermomix bereid je snel lekkere en gezonde gerechten met alle ingrediënten van je keuze.  Alle belangrijke voedingsstoffen blijven in de beker en gaan niet verloren tijdens het koken. De demonstratie is een live handleiding voor het gebruik van de Thermomix en zorgt ervoor dat je alle functies van het toestel zal gebruiken.

Koken met de Thermomix

Je kan op twee manier met de Thermomix koken: je kan kiezen om handmatig met het toestel te koken door zelf tijd, temperatuur en functie in te stellen. Of je kan begeleid koken door gebruik te maken van de ingebouwde recepten . Om ze klaar te maken, hoef je enkel de instructies op het scherm te volgen. Wil je het aanbod van begeleide recepten nog uitbreiden, dan kan je voor de TM5 de Cook-key kopen. Op deze stick die je op je toestel bevestigt en die via wifi werkt, kan je duizenden recepten downloaden van het Cookidoo-receptenplatform. Bij de TM6 zijn wifi en bluetooth reeds geïntegreerd en heb je rechtstreeks toegang tot het receptenplatform. Het gebruik van de Cook-key is dan niet meer nodig.

Ervaring, service en recepten

Als sous-chef gebruik ik de Thermomix zelf dagelijks en deel ik graag mijn ervaring in de talrijke demo’s die ik geef. Ik ontwikkel en verfijn zelf recepten voor de Thermomix. Iedereen die zich inschrijft voor mijn nieuwsbrief ontvangt gratis mijn maandelijkse recepten in de mailbox. Ik kondig er ook regelmatig data aan voor feestdemo’s of vervolmakingsworkshops .  Ook na je aankoop kan je met al je vragen terecht in ons democenter.

 
Thermomix verdeler