Happy Christmas

Recept afdrukken
Happy Christmas
Wil je je glaasje cava of champagne net iets anders? Probeer dan dit aperitiefje met verse frambozen en frambozenlikeur. Je hoeft niet te wachten op Kerstmis om het uit te proberen.
Aantal porties: 4 personen Bereidingstijd:
Ingrediƫnten:
  • 100 gram ijsblokjes
  • 100 gram verse frambozen
  • 20 gram bloemsuiker
  • 4 eetlepels frambozenlikeur
  • 500 gram koude cava, prosecco of champagne
  • 4 takjes munt
Bereiding:
Hou 4 frambozen opzij voor de afwerking. Doe de ijsblokjes in de mengbeker en mix: 6 sec/snelheid 8. Giet over in een kan. Doe de frambozen samen met de bloemsuiker in de mengbeker en hak: 5 sec/ snelheid 4. Verdeel ijs en geplette frambozen over 4 glazen en vul aan met de cava, prosecco of champagne. Werk af met een verse framboos en een takje munt.