Frambozenijs

Recept afdrukken
Frambozenijs
Een lekker dessert hoeft niet altijd veel calorieën te bevatten of tijd te kosten om het klaar te maken. Met dit frambozenijs heb je in een handomdraai een lijnvriendelijk afsluitertje klaar. Als je wil kan je in plaats van de suiker ook een suikervervanger zoals bijvoorbeeld Tagatesse gebruiken.
Aantal porties: 6 Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 600 gram bevroren frambozen
  • Sap van 1 citroen
  • 2 eiwitten
  • 65 gram kristal- of rietsuiker
Bereiding:
Doe de suiker in de mengbeker en mix tot poedersuiker: 10 sec op snelheid 10. Voeg de frambozen toe en mix: 18 sec op snelheid 10. Voeg het citroensap en de eiwitten toe en mix: 20 sec op snelheid 10. Haal het afsluitdopje weg en spatel door de opening bovenaan met de spatel, maak cirkelvormige bewegingen. Plaats de vlinder en meng nog even: 30 sec op snelheid 4.

Clevercooking

Van wal en Co Com. V., Louis Vervoortlaan, Schoten, Vlaams Gewest, 2900, Belgium