Apero-glaasje: appel-komkommer-zalm

Aantal porties: 6 glaasjes
Auteur:
Apero-glaasje: appel-komkommer-zalm

Apero-glaasje: appel-komkommer-zalm

Bereidingstijd: 4 MKooktijd: 1 MTotale tijd: 5 M
Dit makkelijk hapje smaakt heerlijk fris en is in geen tel klaar. Gebruik een stevige appel en verse kruiden en de glaasjes zijn even snel leeg als de tijd die het je gekost heeft om ze klaar te maken.

Ingredienten:

  • 1 komkommer
  • 3/4 appel met schil
  • 30 gram room
  • 10 gram citroensap
  • enkele blaadjes munt, gehakt
  • enkele takjes dille
  • een snuifje zout
  • 150 gram gerookte zalm

Instructies:

How to cook Apero-glaasje: appel-komkommer-zalm

  1. Schil de komkommer, snij hem overlangs door en haal de zaadlijsten eruit. Snij in grove stukken.
  2. Verwijder het klokhuis uit de appel en snij in grove stukken.
  3. Doe de komkommer en de appel in de mengbeker en hak: 4 sec/snelheid 4.
  4. Voeg de room, het citroensap, de munt en een snuifje zout toe en meng: 10 sec/linksomdraai/snelheid 2.
  5. Verdeel over de glaasjes.
  6. Snij de gerookte zalm in stukjes en voeg wat gehakte dille toe.
Created using The Recipes Generator