Vermouth Rubarb Sabayon

Yield: 8 personen
Author: Clevercooking

Vermouth Rubarb Sabayon

Prep time: 1 MinCook time: 9 MinTotal time: 10 Min
Klassieke sabayon wordt klaargemaakt met witte wijn en Marsala-wijn. Maar niets verplicht je om deze ingrediënten te gebruiken. In dit recept vervangen we de wijn door een heerlijke Kiss My Rubarb Vermouth (zie foto) die in de betere handel te verkrijgen is en voor een heel fijne sabayon zorgt. Proeven maar!

Ingredients

  • 120 gram
  • Vermouth Rubarb Kiss My
  • 80 gram
  • kristalsuiker
  • 6
  • eieren
  • eventueel
  • een bolletje ijs of vers rood fruit

Instructions

  1. Plaats de vlinder.
  2. Doe alle ingrediënten in de mengbeker en klop: 9 min/70°/snelheid 3.
  3. Serveer in glazen, naar smaak vergezeld van een bolletje ijs of vers rood fruit.