Hamburgersaus

Yield: 6 hamburgers
Author: Clevercooking
Hamburgersaus

Hamburgersaus

Cook time: 5 MinTotal time: 5 Min
Een zelfgebakken hamburger op een krokant broodje is in veel gevallen toch echt wel lekkerder dan wat je kant-en-klaar koopt. En voeg je deze smakelijke hamburgersaus toe, dan zal je met plezier duimen en vingers aflikken. Maak gerust een dubbele hoeveelheid en bewaar de hamburgersaus in een afgesloten bokaal in de koelkast.

Ingredients

  • 1 kleine ui
  • 1 teentje look
  • 1 zoetzure augurk
  • 3 soeplepels mayonaise
  • 1 soeplepel mosterd
  • 2 soeplepels ciderazijn
  • 1 soeplepel citroensap
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • 1 koffielepel kurkuma
  • 1 koffielepel poedersuiker
  • peper
  • zout

Instructions

  1. Pel de ui en snij in vier. Pel de look. Snij de augurk in grove stukken. Doe ui, look en augurk in de mengbeker en hak: 4 sec/snelheid 5.
  2. Spatel naar beneden en hak opnieuw: 3 sec/snelheid 5.
  3. Voeg alle overige ingrediënten toe en meng: 30 sec/snelheid 1,5.
  4. Proef en kruid eventueel nog bij met extra peper en zout.