Nieuwsbrief Oktober 2018

Beste Thermomix-vrienden,

De Dessertenworkshop die Clevercooking enkele weken geleden organiseerde was echt gezellig. Heel wat dames én één man staken de handen uit de mouwen en toverden 5 heerlijke desserten uit de Thermomix. Iedereen ging naar huis met een doos vol lekkers en een warm hart. Bedankt voor jullie aanwezigheid!

In november organiseer ik naar jaarlijkse gewoonte een Feestworkshop. Je vindt hieronder alle info en je kan je heel eenvoudig inschrijven. Verder mag je in deze nieuwsbrief weer makkelijke en smaakvolle receptjes verwachten, 100% Thermomix-made. 

Hartelijk dank aan de klanten die voor een fijne bijdrage aan deze nieuwsbrief hebben gezorgd. Kan jij er jezelf in terugvinden? 

Vriendelijke groet,

Ilse
www.clevercooking.be

unnamed.jpg

Feestworkshop

Kerst en Nieuwjaar zijn nog niet voor morgen, maar binnen 9 weken zitten we toch aan de feesttafel. Zoek je inspiratie voor deze gezellige en feestelijke dagen? Clevercooking helpt je graag om een superlekker menu op tafel te zetten met behulp van de Thermomix.

Wat mag je verwachten? We zetten onze keukenhulp aan het werk om lekkere hapjes, een fijn voorgerecht, een feestelijk hoofdgerecht en dito nagerecht te serveren. We maken alles in een kleine groep klaar, zodat je goed kan volgen. Het leukste moet dan nog komen: lekker samen tafelen! De recept-instructies krijg je uiteraard mee naar huis.

Waar?
Clevercooking - Thermomix Democenter
Louis Vervoortlaan 30
2900 Schoten
Tel 0486/84.83.42

Wanneer?
Woensdag 14 november van 10.00-16.00u
Vrijdag 16 november van 10.00-16.00u

Prijs?
€ 55 per persoon, aperitief, wijn en koffie/thee inbegrepen 

Schrijf je in via onderstaande link.

unnamed.jpg

Deutsche Gründlichkeit

Afgelopen vrijdag stond ik echt perplex. André en zijn echtgenote hadden niets dan lovende woorden voor de Thermomix. Zij zijn de trotse bezitters van één van de allereerste modellen van het toestel: de VM2000. Bouwjaar 1971, bijgevolg 46 jaar oud en nog steeds in werking! Al gebiedt de eerlijkheid wel te zeggen dat de technische vingers van André het apparaat al eens hebben moeten reanimeren. Ook in 1971 kon de Thermomix al verwarmen en was het zijn tijd ver vooruit. Dit retro-model maakt nu plaats voor de TM5 en verhuist naar dochterlief.

Volgt er binnen 46 jaar een gelijkaardige foto? Ik betwijfel het, en dat heeft niets te maken met het toestel, maar alles met mijn leeftijd :) !

Recepten

 Maak kennis met Vacsy

 
static1.squarespace.com.png
 

Vacuümtoestel met levenslange garantie

Ken je Vacsy? Deze vacuümmachine zorgt ervoor dat al je voedingswaren of restjes veel langer vers blijven. Ook voor het invriezen van voeding zijn de vacuümzakjes van Vacsy super handig. Je spaart veel plaats in je diepvries, er is geen kristalvorming, en ontdooien gebeur in 10 minuten zonder watervorming. Kom gerust langs voor een demo of kijk op deze pagina.

Ken je nog geïnteresseerden voor deze nieuwsbrief?

Ken je andere geïnteresseerden om deze Nieuwsbrief te ontvangen? Stuur deze dan door of bezorg me hun mailadres. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Mail naar info@clevercooking.be of bel 0486/84.83.42

Ilse