Vacsy vacuummachine


De vacuümoplossing om voedsel langer vers te houden

Met Vacsy kan je al je voedingswaren vacuüm verpakken. Zo blijven ze niet alleen langer vers, maar behouden ze ook alle vitaminen en mineralen. Vis, vlees, fijne vleeswaren, groenten, kazen, koekjes, wijn, droge voeding en dergelijke behouden hun kleur, versheid en structuur. Voor alle koel te bewaren artikels kan je de houdbaarheid in de koelkast aanzienlijk verlengen. Ook het invriezen van vacuümgetrokken voeding in de sterke en doorzichtige Vacsy- zakjes heeft heel wat voordelen:

 • Plaats besparend en makkelijk stapelbaar.

 • Geen geurvermenging in de koelkast of diepvriezer.

 • Doorzichtig. Wat je invriest is steeds herkenbaar.

 • Geen kristalvorming

 • Geen vocht-of vitamineverlies van het product bij ontdooiing, dit in tegenstelling tot het ontdooien van een product in de ijskast of in de microgolfoven.

De Vacsy vacuummachine

Swiss-made, met garantie

Vacsy wordt geproduceerd door het Zwitserse Zepter. De levenslange garantie is je beste waarborg voor de kwaliteit van dit handige vacuümtoestel. Je kan rekenen op 5 beloftes:

 • Vacsy behoudt de smaak en de kleur. Alle aroma’s van je eten blijven bewaard. Weg met vieze geuren en smakeloos
  voedsel.

 • Vacsy houdt langer vers. Vacuümgetrokken voedsel blijft 3 tot 5 keer langer houdbaar. Bekijk deze houdbaarheidstabel en ontdek hoeveel langer je eten vers blijft.

 • Vacsy draagt zorg voor je gezondheid. Bacteriën en giftige stoffen krijgen geen kans. Ook schimmelvorming, oxidatie
  en ongewenste fermentatie worden vermeden. Heb je een heerlijk soepje gemaakt in de Thermomix en blijven er nog porties over? Vacuüm getrokken en ingevroren kan je ze maanden bewaren.

 • Vacsy is eenvoudig en praktisch. De zeer eenvoudige bediening van het toestel zorgt ervoor dat je dagelijks een
  maaltijd op tafel zet met verse ingrediënten. Marineren van vlees en vis gaat in een vacuümverpakking nog sneller. Door de
  afwezigheid van lucht kan de marinade immers beter door het voedsel opgenomen worden.

 • Vacsy bespaart. Gedaan met het weggooien van bedorven voedsel of restjes. Groter aangekochte hoeveelheden kan je in porties verdelen en bij elke portie geniet je van een vers product. De zakjes worden op een rol geleverd, zodat je steeds de grootte van de zakken kan aanpassen aan je product . De lasnaden zijn stevig en geven nooit kans op lekkage.

De Vacsy vacuumpomp

Productoverzicht

Hieronder vind je een overzicht van alle Vacsy producten. Je kan bestellen via het formulier onderaan deze pagina.

Demonstratie, bestellen, en info

Wil je de Vacsy-producten aan het werk zien? Dat kan tijdens een korte demo. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u. Wil je iets uit het Vacsy-gamma bestellen? Vul het formulier in, duid het juiste product aan en we contacteren u voor verdere afspraak over de levering. 

Naam *
Naam
Kies hieronder indien u Vacsy producten wenst te bestellen
Toestel
Vacuumzakken
Glazen potten
Deksels
Kaasstolp