Nieuwbrief Mei 2018

Beste Thermomix-vrienden,

Begin mei organiseerde Clevercooking een Thermomix-demo bij Cru Wijnegem. Een aantal onder jullie brachten ons een bezoekje en konden proeven van de hapjes die we klaarmaakten. Leuk om zoveel mensen enthousiast te horen spreken over hun toestel en om interesse te kunnen opwekken bij diegenen die Thermomix nog niet kennen.

In deze nieuwsbrief starten we met een gezonde portie fruit. Heerlijk om aardbeien en ander rood fruit te gebruiken in een lekkere "Smoothie Red Cheeks".

Onze afsluiter is natuurlijk ook om duimen en vingers van af te likken. Je vindt het recept voor een heerlijke Tiramisu met koffie-aroma.

Hartelijke groeten,

Ilse
www.clevercooking.be

Recepten

 Maak kennis met Vacsy

 
 

Vacuümtoestel met levenslange garantie

Ken je Vacsy? Deze vacuümmachine zorgt ervoor dat al je voedingswaren of restjes veel langer vers blijven. Ook voor het invriezen van voeding zijn de vacuümzakjes van Vacsy super handig. Je spaart veel plaats in je diepvries, er is geen kristalvorming, en ontdooien gebeur in 10 minuten zonder watervorming. Kom gerust langs voor een demo of kijk op deze pagina.

Ken je nog geïnteresseerden voor deze nieuwsbrief?

Ken je andere geïnteresseerden om deze Nieuwsbrief te ontvangen? Stuur deze dan door of bezorg me hun mailadres. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Mail naar info@clevercooking.be of bel 0486/84.83.42

Ilse