Nieuwsbrief April 2018

Thermomix Clevercooking recepten april

Beste Thermomix-vrienden,

Afgelopen weekend konden we met volle teugen genieten van een stralende zon. Ik waste de tuintafel af, haalde de kussentjes van de zolder, nodigde familie uit en zette een makkelijk menu op tafel. Twee gerechten uit mijn menuutje vind je alvast in deze nieuwsbrief. Ik maakte een lekkere risotto met asperges en een overheerlijke bosbessencake waar spijtig genoeg geen kruimel van overschoot.

Verder trakteren we je in deze brief ook nog op een gezonde groene smoothie en een smakelijke champignonroomsoep.

Leve de lente!
Ilse

 
Screen Shot 2018-04-15 at 3.47.54 PM.png
 

Op zoek naar een Thermomix?

Heb je vragen over Thermomix of zoek je bepaalde gerechten? Contacteer ons op info@clevercooking.be en we zorgen voor een antwoord! Wil je kennis maken met Thermomix? Je bent van harte welkom voor een demo bij Clevercooking. Kijk voor alle beschikbare data op deze pagina of stel zelf een datum voor.

Wil je een demo bij je thuis organiseren samen met andere geïnteresseerden of liever voor jou alleen? Ook dat kan. We komen met plezier langs voor een face-to-face kooksessie.

Wij hebben steeds toestellen op stock en kunnen onmiddellijk leveren.

On the road again

Op zaterdag 28 en zondag 29 april is Clevercooking te gast bij CRU WIJNEGEM. We zullen er van 10.00u tot 17.00u heerlijke lentereceptjes maken. Inschrijven is niet verplicht en iedereen is welkom. Kom zeker eens langs en laat je inspireren door de prachtige versmarkten van Cru.

Recepten

 Maak kennis met Vacsy

 
 

Vacuümtoestel met levenslange garantie

Ken je Vacsy? Deze vacuümmachine zorgt ervoor dat al je voedingswaren of restjes veel langer vers blijven. Ook voor het invriezen van voeding zijn de vacuümzakjes van Vacsy super handig. Je spaart veel plaats in je diepvries, er is geen kristalvorming, en ontdooien gebeur in 10 minuten zonder watervorming. Kom gerust langs voor een demo of kijk op deze pagina.

Ken je nog geïnteresseerden voor deze nieuwsbrief?

Ken je andere geïnteresseerden om deze Nieuwsbrief te ontvangen? Stuur deze dan door of bezorg me hun mailadres. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Mail naar info@clevercooking.be of bel 0486/84.83.42

Ilse