Nieuwsbrief Maart 2018

Thermomix Clevercooking recepten maart

Beste Thermomix-vrienden,

Nog even en we kunnen met een lekker hapje of drankje van de eerste zonnestralen genieten. In afwatching van de lente vinden jullie in deze nieuwsbrief een aantal receptjes die ook bij frissere temeperaturen het hart en de maag verwarmen.

Veel kookplezier!
Ilse

Screen Shot 2018-03-25 at 11.05.15 AM.png

Heb je vragen over Thermomix of zoek je bepaalde gerechten? Contacteer ons op info@clevercooking.be en we zorgen voor een antwoord! Wil je kennis maken met Thermomix? Je bent van harte welkom voor een demo bij Clevercooking. Kijk voor alle beschikbare data op deze pagina of stel zelf een datum voor. Wil je een demo bij je thuis organiseren samen met andere geïnteresseerden of liever voor jou alleen? Ook dat kan. We komen met plezier langs voor een face-to-face kooksessie. Wij hebben steeds toestellen op stock en kunnen onmiddellijk leveren.

Recepten

 Maak kennis met Vacsy

 
 

Vacuümtoestel met levenslange garantie

Ken je Vacsy? Deze vacuümmachine zorgt ervoor dat al je voedingswaren of restjes veel langer vers blijven. Ook voor het invriezen van voeding zijn de vacuümzakjes van Vacsy super handig. Je spaart veel plaats in je diepvries, er is geen kristalvorming, en ontdooien gebeur in 10 minuten zonder watervorming. Kom gerust langs voor een demo of kijk op deze pagina.

Ken je nog geïnteresseerden voor deze nieuwsbrief?

Ken je andere geïnteresseerden om deze Nieuwsbrief te ontvangen? Stuur deze dan door of bezorg me hun mailadres. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Mail naar info@clevercooking.be of bel 0486/84.83.42

Ilse