Nieuwsbrief Januari 2018

Beste Thermomix-vrienden,

2018 mag dan al een aantal dagen oud zijn, ik wens jullie van harte een jaar toe met een prima gezondheid en veel kookinspiratie. Hopelijk draagt deze eerste nieuwsbrief van het jaar daar al toe bij.

Ilse

 
Thermomix nieuwsbrief januari 2018
 

Nodig vrienden en familie uit voor een demo

Ben je ook zo enthousiast over je Thermomix en wil je dat familie of vrienden er ook kennis mee kunnen maken? Organiseer dan een demo bij je thuis of verwijs hen door naar een demo bij Clevercooking. Kijk voor alle beschikbare data op deze pagina. Wij hebben steeds toestellen op stock en kunnen onmiddellijk leveren. Uiteraard staan we je ook na je aankoop met raad en daad bij mocht je vragen hebben of recepten zoeken.


Maak kennis met Vacsy

Vacuümtoestel met levenslange garantie

Ken je Vacsy? Deze vacuümmachine zorgt ervoor dat al je voedingswaren of restjes veel langer vers blijven. Ook voor het invriezen van voeding zijn de vacuümzakjes van Vacsy super handig. Je spaart veel plaats in je diepvries, er is geen kirstalvorming en ontdooien gebeurt in 10 minuten zonder watervorming. Kom gerust langs voor een demo of kijk op deze pagina.

 
vacsy vacuum machine
 

Recepten


Kent u nog geïnteresseerden voor een demo?
    
Was je tevreden over je demo bij Clevercooking en ken je nog geïnteresseerden? Wil je thuis een demo houden? Bezorg me je gegevens of die van je vrienden en ik neem contact met hen op om een demo te organiseren. Alle info over demo's vind je op www.clevercooking.be.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Mail naar info@clevercooking.be of bel 0486/84.83.42.