Nieuwsbrief Februari 2018

Happy Valentine!

 
thermomix-valentijn
 

Beste Thermomix-vrienden,

Misschien kregen jullie vandaag een Thermomix cadeau. Neen? Zet die dan zeker op je verlanglijst en geef een hint voor een volgende speciale gelegenheid.

Velen onder jullie kochten deze keukenhulp in elk geval tijdens de voorbije maanden en mocht je (ge)lief(de) je vanavond niet uitnodigen voor een etentje, dan kan je inspiratie zoeken in onderstaand recepten. Want één ding is zeker: de liefde gaat ook door de maag!

En waarom zelf aan de slag gaan? Met onderstaande recepten is ook een keukenleek zeker van succes. Laat het smaken!

Nodig vrienden en familie uit voor een demo

 
Screen Shot 2018-02-17 at 12.24.16 PM.png

Ben je ook zo enthousiast over je Thermomix en wil je dat familie of vrienden er ook kennis mee kunnen maken? Organiseer dan een demo bij je thuis of verwijs hen door naar een demo bij Clevercooking. Kijk voor alle beschikbare data op deze pagina. Wij hebben steeds toestellen op stock en kunnen onmiddellijk leveren. Uiteraard staan we je ook na je aankoop met raad en daad bij mocht je vragen hebben of recepten zoeken.

Kookdemo voor gevorderden

 
Screen Shot 2018-02-17 at 12.24.38 PM.png

Veel Thermomix-fans willen hun kookprestaties op een hoger niveau tillen. Tijdens de Clevercooking Kookdemo's voor Gevorderden maken we een feestmenu klaar dat aangepast is aan het seizoen en waar je je gasten echt mee kan verwennen. In maart organiseren we feestdemo's in het teken van Pasen. Jullie ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Binnenkort daarover meer!

Recepten

 Maak kennis met Vacsy

 
 

Vacuümtoestel met levenslange garantie

Ken je Vacsy? Deze vacuümmachine zorgt ervoor dat al je voedingswaren of restjes veel langer vers blijven. Ook voor het invriezen van voeding zijn de vacuümzakjes van Vacsy super handig. Je spaart veel plaats in je diepvries, er is geen kristalvorming, en ontdooien gebeur in 10 minuten zonder watervorming. Kom gerust langs voor een demo of kijk op deze pagina.

Ken je nog geïnteresseerden voor deze nieuwsbrief?

Ken je andere geïnteresseerden om deze Nieuwsbrief te ontvangen? Stuur deze dan door of bezorg me hun mailadres. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Mail naar info@clevercooking.be of bel 0486/84.83.42

Ilse