Nieuwsbrief December 2017

Smakelijke feestdagen en dank je wel!
Beste Thermomix-vrienden,

Het afgelopen jaar hebben we samen heel wat afgekookt. De meesten onder jullie maakten voor het eerst kennis met de Thermomix, anderen volgden als "ervaren" Thermomix-gebruikers een workshop voor gevorderden om  recepten naar een nog hoger niveau te tillen. Een aantal klanten zijn, net zoals ik, echte Thermomix-verslaafden geworden! Gelukkig juichen onze tafelgenoten die addictie alleen maar toe.

Met de feesten in het vooruitzicht vinden jullie in deze nieuwsbrief snel nog wat inspiratie om een lekkere feestmaaltijd op tafel te zetten zonder al te veel moeite. Heb je restjes over, dan kan het Vacsy-vacuümtoestel ervoor zorgen dat alles nog langer vers blijft. Heb je interesse in dit handige apparaat, dan kan je hiervoor ook bij ons terecht voor een korte demo.

Ik wens jullie een lekker en gezond 2018 toe en hartelijk dank voor jullie vriendschap en interesse tijdens het afgelopen jaar.

Ilse


Nog langer genieten van verse ingredienten met Vacsy

Eindejaarsactie

Bij bestelling van een Vacsy-vacuümmachine van 489€ ontvangt u tot en met 31/12/2018 een geschenkenpakket ter waarde van maar liefst 125€. Interesse? Kijk op deze pagina.

Nog een Thermomix nodig voor de feesten?

Je kan bij Clevercooking 7 dagen op 7 terecht voor je bestelling. Wij hebben toestellen op stock en kunnen dus onmiddellijk leveren. Bestel snel nog dit fantastische toestel, wij leveren het in een prachtige geschenkverpakking en jij krijgt of geeft het mooiste geschenk ooit! Wil je nog vlug een demo bijwonen voor je beslist? Kijk voor alle beschikbare data op deze pagina.


Recepten


Kent u nog geïnteresseerden voor een demo?
    
Was je tevreden over je demo bij Clevercooking en ken je nog geïnteresseerden? Wil je thuis een demo houden? Bezorg me je gegevens of die van je vrienden en ik neem contact met hen op om een demo te organiseren. Alle info over demo's vind je op www.clevercooking.be.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Mail naar info@clevercooking.be of bel 0486/84.83.42.