Nieuwsbrief November 2017

Beste Klant,

Vanaf nu heet Thermotricks Clevercooking. Wij bieden je niet enkel het gekende Thermomix-toestel aan, maar breiden ons gamma de komende maanden uit met andere slimme keukenoplossingen. Zo kunnen wij je met trots vanaf vandaag ook Vacsy voorstellen, de vacuümmachine die alle voeding langer vers houdt.

Natuurlijk willen we je met onze nieuwsbrief ook blijven inspireren met heerlijke Thermomix-recepten en je oproepen om onze demo's aan te prijzen bij vrienden of familie die nog geen toestel hebben. Met de feestdagen in het vooruitzicht is dit toestel natuurlijk het gedroomde geschenk!
Veel kookplezier,

Ilse


Vacsy vacuummachine

Vacsy Vacuummachine

Vacsy, de vacuümoplossing in je keuken. Met het vacuümtoestel van het Zwitserse Vacsy blijven al je voedingswaren veel langer vers. Of je ze bewaart in de koelkast of in de diepvriezer, vitaminen en kleur blijven steeds behouden. Kijk voor meer info op deze pagina.


Recepten

Was je tevreden over je demo bij Clevercooking en ken je nog geïnteresseerden? Wil je thuis een demo houden? Bezorg me je gegevens of die van je vrienden en ik neem contact met hen op om een demo te organiseren. Alle info over demo's vind je op www.clevercooking.be.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Mail naar info@clevercooking.be of bel 0486/ 84 83 42.