Nieuwsbrief Oktober 2017

Lekkere herfstrecepten om door te bladeren!

Beste Thermomixers,

Pompoenen, courgettes en paddenstoelen, appelen, peren en vijgen: al deze ingrediënten zijn er nu in overvloed en je kan er de lekkerste herfst-gerechten mee klaarmaken. Laat je inspireren door onderstaande receptjes en geniet van het nieuwe seizoen!
Warme groeten,

Ilse


Lancering Cook-key en cookidoo.be

De Cook-key is een receptenplatform voor de Thermomix

Binnen enkele dagen wordt de Cook-key gelanceerd. Misschien heb je je hiervoor al geregistreerd op de site van thermomixbenelux. Dankzij de Cook-key zal je een quasi onbeperkt aantal recepten van het cookidoo-receptenplatform kunnen synchroniseren op je toestel en nog meer gerechten via het begeleid koken kunnen klaarmaken. Je krijgt ook de mogelijkheid om een weekmenu te plannen, een boodschappenlijst aan te leggen, favoriete recepten te bundelen en zelfs eigen nota's te maken bij de gedownloade recepten. Kijk voor meer informatie op deze pagina of bekijk dit filmpje over het gebruik van de Cook-key.


Cruesli, muesli of granola?

Ruil je graag je dagelijkse boterham voor een havermout-variant? Probeer dan dit receptje uit dat je met je Thermomix en oven in een handomdraai klaarmaakt. Vroeger at iedereen muesli en plots is daar de cruesli-en granolahype. Wat is het verschil?

  • Muesli is een mengeling van granen. Vaak worden er ook gedroogd fruit en nootjes, rozijnen of kokosrasp aan toegevoegd.Suiker zit er normaal niet in, maar bij de kant-en-klare versie uit de winkel is dat wel het geval.
  • Cruesli is eigenlijk een merknaam van Quaker die zij gebruiken voor de krokante versie van hun muesli. Om het krokant effect te creëren wordt er suiker toegevoegd en meestal ook boter of een ander vet.
  • Granola bestaat ook uit granen en vaak gedroogd fruit dat wordt gebakken in een laagje olie en gezoet wordt met natuurlijke zoetstoffen zoals ahornsiroop of honing.

Aan jou om onderstaand recept in de juiste categorie onder te brengen :)!


Recepten

Nog geïnteresseerden voor Thermomix?

Was je tevreden over je demo bij Thermotricks en ken je nog geïnteresseerden? Wil je thuis een demo houden? Bezorg me je gegevens of die van je vrienden en ik neem contact met hen op om een demo te organiseren. Alle info over demo's vind je op deze pagina.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Mail naar info@thermotricks.be of bel 0486 84 83 42.