Nieuwsbrief September 2018

Beste Thermomix-vrienden,

Jammer, maar helaas. Het einde van de zomer is nu echt wel in zicht. Gelukkig heeft elk seizoen zo zijn charmes en is ook de herfst een heerlijke periode om lekkere gerechten op tafel te zetten. Met de receptjes in deze nieuwsbrief vind je alvast weer wat inspiratie. In een poging om de zomer nog even vast te houden, vind je een recept voor bouillabaisse, 100% Thermomix-made. Zeker de moeite om op tafel te zetten!

Tijdens het najaar en de winter heb ik ook altijd extra veel zin om desserten op tafel te zetten. Op vraag van een aantal klanten organiseer ik binnenkort een Dessertenworkshop. Je vindt alle verdere info hieronder en je kan je ook makkelijk inschrijven.

Laat het smaken en vriendelijke groet,

Ilse
www.clevercooking.be

Workshop Desserten

Zoek je inspiratie voor heerlijke desserten? Schrijf dan snel in voor onze nieuwe workshop waarbij je in een kleine groep aan de slag gaat om heel wat heerlijks op de desserttafel te toveren.

De Thermomix wordt maximaal ingezet om te kloppen, te mengen, te kneden enzovoort. We maken 5 desserten klaar die we uitgebreid proeven. Je gaat naar huis met alle stap-voor-stap recepten en je zal ook het thuisfront kunnen verrassen met je creaties.

De demo duurt 4 uur. We voorzien een kleine lunch en genieten dan van onze zelfgemaakte desserten.

Waar?
Clevercooking-Thermomix Democenter
Louis Vervoortlaan 30
2900 Schoten

Wanneer?
Vrijdag 28 september van 9.30-13.30u

Prijs?
€ 40 per persoon inclusief lunch

Inschrijven via onderstaande link en enkel geldig na overschrijving van €40 per persoon op rekeningnummer BE95 6451 3392 0558 met vermelding van je naam en "dessertenworkshop" als mededeling.

unnamed.jpg

Clevercooking op de Jaarbeurs in Gent

Zoek je een specifiek product of dienst in Lifestyle? Wil je vergelijken of iets nieuws ontdekken? Op de Jaarbeurs Gent kan het allemaal! Van za 14 t/m zo 22 september vind je er duizenden producten met als thema's wonen, reizen, eten & drinken , mode, multimedia , hobby & vrije tijd, mobiliteit, gezondheid en nog veel meer. Breng een bezoekje aan de Thermomix-stand in hal 2. Clevercooking is op de stand aanwezig op woensdag 19, vrijdag 21 en zaterdag 22 september. Met de code CNJBG18 kan je gratis inkomkaarten bestellen via deze link http://www.jaarbeursgent.be/toegangskaarten

Recepten

 Maak kennis met Vacsy

 
static1.squarespace.com.png
 

Vacuümtoestel met levenslange garantie

Ken je Vacsy? Deze vacuümmachine zorgt ervoor dat al je voedingswaren of restjes veel langer vers blijven. Ook voor het invriezen van voeding zijn de vacuümzakjes van Vacsy super handig. Je spaart veel plaats in je diepvries, er is geen kristalvorming, en ontdooien gebeur in 10 minuten zonder watervorming. Kom gerust langs voor een demo of kijk op deze pagina.

Ken je nog geïnteresseerden voor deze nieuwsbrief?

Ken je andere geïnteresseerden om deze Nieuwsbrief te ontvangen? Stuur deze dan door of bezorg me hun mailadres. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Mail naar info@clevercooking.be of bel 0486/84.83.42

Ilse