Nieuwsbrief Februari 2019

Beste Thermomixers,

De kerstbomen zijn op de meeste plaatsen opgeruimd en de lichtjes zijn opgeborgen tot volgend jaar. Ik hoop van harte dat jullie gezellige feestdagen achter de rug hebben.

Na al het gefeest, houden we het in deze nieuwsbrief soberder, maar daarom niet minder lekker. Wat dacht u van krokante crackertjes, een heerlijke granola en een all-in-one maaltijd met zoetzure toets. Als afsluiter een zachte en dikke speculaas die de vrieskou zeker zal verjagen.

Laat het smaken!

Ilse
www.clevercooking.be

Recepten

 Maak kennis met Vacsy

 
static1.squarespace.com.png
 

Vacuümtoestel met levenslange garantie

Ken je Vacsy? Deze vacuümmachine zorgt ervoor dat al je voedingswaren of restjes veel langer vers blijven. Ook voor het invriezen van voeding zijn de vacuümzakjes van Vacsy super handig. Je spaart veel plaats in je diepvries, er is geen kristalvorming, en ontdooien gebeur in 10 minuten zonder watervorming. Kom gerust langs voor een demo of kijk op deze pagina.

Ken je nog geïnteresseerden voor deze nieuwsbrief?

Ken je andere geïnteresseerden om deze Nieuwsbrief te ontvangen? Stuur deze dan door of bezorg me hun mailadres. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Mail naar info@clevercooking.be of bel 0486/84.83.42

Ilse