Nieuwsbrief November 2018

Beste Thermomix-vrienden,

Deze maand mocht ik heel wat mensen ontvangen voor de jaarlijkse feestdemo. Hartelijk dank voor jullie vriendschap, de kook- én afwashulp en voor het gezellig samen zijn! Nog even en 2018 zit er inderdaad op. Voor we de feestmaand starten, krijgen jullie hier nog wat inspiratie voor een lekkere, doordeweekse maaltijd. Hoewel. Het gebakje dat als laatste recept vermeld staat, dat vind ik toch altijd feest. Aan jullie om het uit te testen!

Vriendelijke groet,

Ilse
www.clevercooking.be

Recepten

 Maak kennis met Vacsy

 
static1.squarespace.com.png
 

Vacuümtoestel met levenslange garantie

Ken je Vacsy? Deze vacuümmachine zorgt ervoor dat al je voedingswaren of restjes veel langer vers blijven. Ook voor het invriezen van voeding zijn de vacuümzakjes van Vacsy super handig. Je spaart veel plaats in je diepvries, er is geen kristalvorming, en ontdooien gebeur in 10 minuten zonder watervorming. Kom gerust langs voor een demo of kijk op deze pagina.

Ken je nog geïnteresseerden voor deze nieuwsbrief?

Ken je andere geïnteresseerden om deze Nieuwsbrief te ontvangen? Stuur deze dan door of bezorg me hun mailadres. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Mail naar info@clevercooking.be of bel 0486/84.83.42

Ilse