Nieuwsbrief Juni 2018

Beste Thermomix-vrienden,

Met de zomer in het vooruitzicht is het zalig om al het kleurrijk fruit dat nu op de markt te vinden is te verwerken in heerlijke recepten. Aardbeien, frambozen, bosbessen, abrikozen, kersen. Je vindt ze binnenkort allemaal in overvloed. Of ben je een kruiden-en groentenliefhebber en heb je een eigen moestuin? Ook heel wat groene kruiden zijn de afgelopen weken goed gegroeid. Je kan ze verwerken in een heerlijk verse soep of in een Rode Duivelspizza. In deze nieuwsbrief vinden jullie in ieder geval heel wat zomerse inspiratie.

Ik wens jullie een zonnige zomer en laat me weten wat jullie van de recepten vinden.

Van harte,

Ilse
www.clevercooking.be

Recepten

 Maak kennis met Vacsy

 
fruitcompote brûlée.JPG
 

Vacuümtoestel met levenslange garantie

Ken je Vacsy? Deze vacuümmachine zorgt ervoor dat al je voedingswaren of restjes veel langer vers blijven. Ook voor het invriezen van voeding zijn de vacuümzakjes van Vacsy super handig. Je spaart veel plaats in je diepvries, er is geen kristalvorming, en ontdooien gebeur in 10 minuten zonder watervorming. Kom gerust langs voor een demo of kijk op deze pagina.

Ken je nog geïnteresseerden voor deze nieuwsbrief?

Ken je andere geïnteresseerden om deze Nieuwsbrief te ontvangen? Stuur deze dan door of bezorg me hun mailadres. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Mail naar info@clevercooking.be of bel 0486/84.83.42

Ilse