Thermomix Democenter Nederland

Duitse gründlichkeit van Vorwerk

De Thermomix is een keukentoestel dat gemaakt wordt door het Duitse bedrijf Vorwerk en al sinds het begin van de jaren ’70 op de markt is. De Duitse producent verkoopt het toestel via een wereldwijd netwerk van lokale distributeurs. Deze bouwen in ieder land een uniek systeem uit van directe verkoop via zelfstandige adviseurs. De Thermomix is immers niet te koop in de gewone winkel.

Voor de Benelux is de distributie toevertrouwd aan de Belgische firma Cnudde met vestigingen in Waregem (B), Utrecht (NL) en Koerich (L). Zij zorgen tevens voor de technische ondersteuning en de opleiding van de adviseurs die kennismakingsdemo’s met het toestel verzorgen.

De erkende adviseurs staan garant voor een uitzonderlijke produktervaring. Iedere geïnteresseerde krijgt via een demo immers de kans om de mogelijkheden van het toestel op voorhand te leren kennen. Dit systeem leidt tot een grote cliëntentevredenheid. De mond-aan-mond reclame en sociale media zorgen ervoor dat de Thermomix ook in Nederland aan een steile opmars bezig is.

De nieuwe Thermomix TM6 in de Benelux

Sinds de zomer van 2019 is het nieuwe model TM6 beschikbaar in de Benelux.  De TM6 heeft een groter scherm dan zijn voorganger de TM5. Wifi en Bluetooth zijn volledig geïntegreerd zodat je onmiddellijk toegang hebt tot het wereldwijde Cookidoo-receptenplatform met duizenden inspirerende recepten. Bij de TM5 kon je het receptenplatform ook gebruiken, maar had je daarbij de Cook-key nodig die je op het toestel aansloot.

De 12 functies die al bestonden bij de TM5, zijn bij de TM6 uitgebreid met 4 nieuwe toepassingen: slow cooking, sous-vide koken, fermenteren en karameliseren via begeleid koken.

Thermomix verdeler in Nederland

Wij mogen altijd op heel wat Nederlandse interesse rekenen tijdens de demo’s in ons democenter in Schoten (gelegen tussen Antwerpen en Breda). Maar cliënten vinden het natuurlijk ook prettig als we deze service in Nederland zelf aanbieden zodat iedereen voor een kennismakingsdemo in eigen land terecht kan.

Daarom geven wij regelmatig kookdemo’s bij potentieel geïnteresseerden thuis (in de provincies Noord-Brabant en Zeeland). 

Het is echter ook mogelijk om deze workshops op onze aparte lokatie in Nederland te volgen.  Wij maken immers gebruik van de mooie infrastructuur -met prima parking- van het ontmoetingscentrum “Het Koutershof”, gelegen Koutershof 4 in Rijsbergen (Breda).  Onze “hands on”- workshops zijn ideaal voor iedereen die nog niet vertrouwd is met het toestel en er tijdens een kookinitiatie kennis mee wil maken. 

Tijdens de kookdemo die ongeveer 2,5 uur duurt, maken we een volledig menu klaar met de Thermomix TM6 : voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert. Iedereen krijgt de kans om het toestel zelf te bedienen en alle functies komen aan bod.

De demodata in Nederland zijn in onderling overleg overeen te komen. Gelieve ons daarvoor te contacteren op info@clevercooking.be of telefonisch op 0032/486.84.83.42.

 

Smakelijke groeten,

 Ilse Cloostermans