Thermomix Democenter Nederland

Thermomix Democenter in Nederland

De lancering van het nieuwe model Thermomix TM6 is de ideale gelegenheid om het meest zuidelijk gelegen verkooppunt van Thermomix in Nederland voor te stellen: je vindt ons democenter vlakbij Breda in het centrum van Rijsbergen, Koutershof 4. Op regelmatige basis geven wij er kookdemo’s met de Thermomix.

Wij mochten altijd al op heel wat Nederlandse interesse rekenen tijdens de demo’s in ons democenter in Schoten (gelegen tussen Antwerpen en Breda). Maar cliënten vinden het toch nog prettiger dat we deze service ook in Nederland zelf kunnen aanbieden en ze voor een kennismakingsdemo in eigen land terecht kunnen.

De Thermomix kan je niet in de winkel kopen. Dat heeft zo zijn voordelen: vooraleer je beslist om het toestel te kopen, kan je het immers aan het werk zien en het uitgebreid uittesten.
Als erkende adviseur geef ik op zeer regelmatige basis demo’s in Vlaanderen en Nederland. Je kan rekenen op een uitstekende service en gratis levering.  

Thermomix verdeler in Nederland

Je kan op twee manieren kennis maken met het fantastische keukentoestel. Naast de demo’s in Rijsbergen, geven we ook kookdemo’s bij je thuis en dit voor de provincies Noord-Brabant en Zeeland.

Tijdens de demo die ongeveer 2,5 uur duurt, maken we een heel menuutje klaar dat natuurlijk geproefd moet worden. Alle functies van het apparaat komen aan bod. Je kan al je vragen stellen en je hebt de gelegenheid om het toestel zelf te bedienen.

 Wanneer is de nieuwe Thermomix TM6 beschikbaar in Nederland ?

Op 8 maart 2019 kondigde de Duitse fabrikant Vorwerk de lancering aan van een nieuw model Thermomix: de TM6. Het is dan ook niet te verwonderen dat heel wat geïnteresseerden willen weten wanneer dit nieuwe model in België en Nederland op de markt komt.

Een precieze datum is helaas nog niet bekend, maar de lancering gebeurt in Nederland en België gelijktijdig en is voorzien rond juni 2019.

Wie de Thermomix TM5 in de keuken heeft staan, weet dat het een krachtig toestel is met heel veel mogelijkheden. Dit model kan je ook vandaag nog steeds aankopen, in april en mei zelfs met  interessante extra’s. Klik hier voor de eerstvolgende demo-data in Rijsbergen. We lichten er alle mogelijkheden van de TM5 toe en leggen de verschillen uit met de TM6.

 Is er een groot verschil tussen het nieuwe model TM6 en het bestaande model TM5 ?

Technologie en evolutie gaan hand in hand. Dat is bij de Thermomix net zo. Hoewel de TM6 er op het eerste gezicht net hetzelfde uitziet als de TM5, heeft hij een groter scherm en zijn Wifi en Bluetooth volledig geïntegreerd. Zo heb je onmiddellijk toegang tot het wereldwijde Cookidoo-receptenplatform met duizenden inspirerende recepten. Bij de TM5 is toegang tot het receptenplatform ook mogelijk door gebruik te maken van de Cook-key die je op het toestel aansluit.

De 12 functies van de TM5 werden verder uitgebreid. Met de TM6 kan je sous-vide koken, fermenteren en aanbakken tot 160°. Je kan ook de slow-cooking functie gebruiken waarbij je gedurende lange tijd gaart.

De temperatuur kan per graad ingesteld worden en de weegschaal weegt tot op 1 gram nauwkeurig.

De prijs van de nieuwe Thermomix TM6 zal iets hoger liggen dan die van het bestaande model TM5. 

Wil je de prijzen kennen van beide toestellen, of heb je graag advies bij het maken van je keuze voor één van beide modellen, contacteer ons dan vrijblijvend op het nummer 0032/ 486.84.83.42 of schrijf in voor een demo in ons democenter te Rijsbergen.

 

Ilse Cloostermans