Thermomix kopen

Thermomix kopen kan je via een demo bij je thuis of in ons democenter.

De workshop “Thermomix voor beginners” is ideaal voor iedereen die nog niet vertrouwd is met het toestel en die er tijdens een kookinitiatie mee wil kennis maken.

De Thermomix TM5 van Vorwerk tilt je culinaire mogelijkheden echt op naar een hoger niveau en bespaart je veel tijd. Hij combineert twaalf keukenfuncties in één toestel:  wegen, mixen, malen, kneden, stomen, koken, gecontroleerd verwarmen en nog veel meer... De bediening gebeurt met slechts drie knoppen: tijd, temperatuur en snelheid.  Zo eenvoudig is dat. Op het scherm kan je alle kookprocessen volgen. Of je hobby-kok bent of een volledige leek in de keuken: Thermomix garandeert steeds een perfect resultaat.

Met de Thermomix bereid je snel lekkere en gezonde gerechten met alle ingrediënten van je keuze.  Alle belangrijke voedingsstoffen blijven in de beker en gaan niet verloren tijdens het koken.

De demonstratie is een live handleiding voor het gebruik van de Thermomix en zorgt ervoor dat je alle functies van het toestel zal gebruiken.

Koken met de Thermomix

Begeleid koken met de Thermomix doe je door gebruik te maken van de meegeleverde receptensleutel. Op deze chip vind je een ruim aanbod van voorgeprogrammeerde Thermomix-recepten. Om ze klaar te maken, hoef je enkel de instructies op het scherm te volgen. Wil je het aanbod van begeleide recepten nog uitbreiden, dan kan je de Cook-key kopen. Op deze stick die je op je toestel bevestigt en die via wifi werkt, kan je duizenden recepten downloaden van het Cookidoo-receptenplatform.

Uiteraard kan je ervoor kiezen om je eigen recepten met de Thermomix klaar te maken en dus handmatig te koken.

Thermomix demo

Een Thermomix kopen kun je niet via een winkel.  De aankoop gebeurt via een erkende verdeler (advisor). Als sous-chef gebruik ik de Thermomix zelf dagelijks en deel ik graag mijn ervaring in de talrijke demo’s die ik geef. Ik ontwikkel en verfijn zelf recepten voor de Thermomix. Iedereen die zich inschrijft voor mijn nieuwsbrief ontvangt gratis mijn maandelijkse recepten in de mailbox. Ik kondig er ook regelmatig data aan voor feestdemo’s of vervolmakingsworkshops .   

Meer info?

Ilse Cloostermans
0486/84.83.42
www.clevercooking.be
info@clevercooking.be

Clevercooking

Van wal en Co Com. V., Louis Vervoortlaan, Schoten, Vlaams Gewest, 2900, Belgium