Volg een Thermomix demo


Een demo in Rijsbergen (Breda) of bij u thuis is de beste manier om kennis te maken met de Thermomix en al zijn functies. Indien u wenst kan het toestel ook meteen geleverd worden.

Tijdens de kookdemo maken we met de Thermomix een volledig menu klaar met voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert. U krijgt de gelegenheid om het toestel zelf te bedienen. Alle functies komen aan bod en u kan al uw vragen stellen. De kookdemo is vrijblijvend, zonder aankoopverplichting. Voor de provincie Brabant en Zeeland komen wij ook met plezier bij u thuis.

Tijdens een kook demo ontdekt u de vele functies en recepten van de Thermomix. U kan het toestel ook meteen kopen en meenemen.

Inschrijven voor een Thermomix demo in Rijsbergen (Breda)

Heeft u nog geen Thermomix? U bent van harte welkom in het Koutershof, gelegen Koutershof 4, Rijsbergen. U kan individueel inschrijven. Wij zorgen voor alle ingrediënten van het menu. De deelnameprijs is 10 euro en wordt ter plaatse afgerekend.

Inschrijven voor een Thermomix demo bij u thuis

Woont u in de provincie Noord-Brabant of Zeeland en wilt u de Thermomix bij u thuis aan het werk zien? Ook dat kan op een moment naar keuze. Als u voor de ingrediënten zorgt, dan is de demo gratis.

Naam *
Naam